Hypnosepraktijk De Roos  

Laat je onderbewuste spreken!

Reviews

Wat anderen zeggen over mijn werkwijze:

Miranda Tijink van Sterk in Sales

Dit weekend heb ik een Hypnose sessie in een groep mogen ontvangen van Hanneke. Ze is een rustige en vriendelijke vakvrouw.
Ze neemt je mee in de reis.
Wij waren met 6 deelnemers en ervaren een symbolen reis. Iedereen had een mooi symbool welke 'naar voren' kwam.
Iedereen heeft de Hypnose sessie als zeer ontspannen en diepgaand ervaren.
Dank je wel Hanneke
❤︎

Hypnose klant Elisa

"Dank je wel voor de fijne sessies."

Hypnose klant Linda Jurjens

"Ik heb er veel aan gehad. Aanvankelijk was ik bang dat ik in paniek zou raken voorafgaand aan mijn operatie. En dat is niet gebeurd. Hierdoor kijk ik met een goed gevoel terug op mijn operatie en dat is voor mij heel waardevol."

Hypnose klant Judith

"Pas geleden een sessie meegemaakt van Hanneke. Voor mij is hypnose een bekende vorm die ik regelmatig onderga via een andere hypnotherapeut dus was erg benieuwd. Het was een fijne sessie waarin je merkt dat er goed naar je geluisterd werd en er met aandacht mee omgegaan wordt. Het was mooi om mee te maken en het heeft mij weer de nodige rust en duidelijkheid gegeven."


Hypnose klant Lucy

"Ik heb 3 sessies gehad inmiddels. Heb hele goede ervaringen gehad bij de behandelingen van Hanneke. Ze straalt rust uit waardoor je je goed kunt ontspannen. Ik heb ook voor tussendoor goede handvatten gekregen voor het verminderen van de pijn.
Bovendien vond ik het een bijzondere ervaring. Had het nog nooit eerder meegemaakt. Ze bouwt de sessies ook goed op, elke keer een stapje verder."

Hypnose klant J. 

"Ik heb enorme angst op snelwegen. Dit kan onveilige situaties opleveren voor diegene die de auto bestuurt. Ze kunnen schrikken van mij of raken hierdoor afgeleid. Wanneer ik angstig ben, zit ik hoog in mijn ademhaling, waardoor ik misselijk word en tegen hyperventileren aan zit. Omdat ik dit een enorm probleem vond, had ik gereageerd op een bericht van Hanneke. Al tijdens het intake-gesprek kwamen er al wat oorzaken en emoties naar boven (het waarom van) mijn angst om op snelwegen in de auto te zitten. Afgelopen donderdag heb ik mijn 1e sessie gehad. Ik leerde o.a. om een anker voor mijzelf te maken. Gisteren (zaterdag) moest ik 6 uur in de auto zitten. Waar ik normaal al lichtelijk paniek zou voelen, ging ik eigenlijk met redelijk vertrouwen op weg. De 4-Baans wegen bij Amsterdam zijn voor mij echt verschrikkelijk. Rijden met hoge snelheid en van alle kanten verkeer dat je omsluit. Toen ik angst voelde opkomen, gebruikte ik het anker en zag de kleur voor mij die mij rust gaf tijdens de hypnose. En i.d.d. ik hervond mijn rust. Ik heb onderweg nog twee keer een situatie gehad waar ik het anker gebruikte. En iedere keer hervond ik mijn rust. Ik heb in tijden niet zo genoten van een autorit. Dank je wel daarvoor Hanneke."